Files: fájlkezelő

MyPh ,11:30

 

A Files alkalmazás segítségével wifi kapcsolaton keresztül másolhatunk fájlokat telefonunkra. Megjeleníti a Microsoft Word, Excel, Powerpoint és PDF dokumentumokat, a legtöbb fajta képformátumot, html, videó és audio fájlokat.

 

 

Főoldal:

 

 

 

Dokumentumok:

 

Az telefonban tárolt dokumentumokat csak olvasásra lehet megnyitni, szerkeszteni sajnos nem lehet.

 

 

 

 

 

 

Képek:

 

A képeket teljes képernyőn jeleníti meg a program, de sajnos csak egyesével tudja őket megnyitni, a megszokott görgetés itt nem működik.

 

 

 

 

Videók:

 

 

 

Beállítás:

 

Az alkalmazás használatához wifi kapcsolatra van szükség. Ha érzékeli az aktív internetkapcsolatot, akkor a bal alsó sarokban található ikon zöldre változik. Erre rákattintva megjelenik a telefon aktuális IP címe. Ezt kell felvennünk számítógépünk hálózati helyei közé.

 

 

 

Windows XP alatt az alábbi módon csatlakoztathatjuk telefonunkat a Files programhoz.

 

A Hálózati helyek menüpontban válasszuk a Hálózati hely összeadása menüpontot.

 

 

 

 

 

 

Írjuk be az iPhone-on megadott IP címet.

 

 

Ezután már láthatóvá válnak a Files mappái az Intézőben.

 

 

 

 

 

 

Itt már szabadon létrehozhatunk vagy törölhetünk mappákat és fájlokat, valamint egyszerű drag and drop módszerrel áthúzhatjuk a gépünkről szükséges fájlokat.

 

Mac alatt a Finder-el keressük meg a Connect to Server-t a Go menüben. A Server Address mezőbe írjuk be az IP-t és Connect.

 

A beállításoknál akár jelszavas védelmet is beállíthatunk a telefonon tárolt fájlokhoz.

 

 

 

 

A program támogatja a Windows XP, Vista valamint Mac operációs rendszereket. Az ingyenes Lite verzióval 200 MB adatot kezelhetünk, a fizetős változatban viszont már nincsenek ilyen korlátozások, valamint néhány extra szolgáltatást is kapunk a pénzünkért cserébe (keresési lehetőségek, könyvjelzők, kibővített titkosítási lehetőségek stb.)

 

Lite verzió:

Free/Ingyenes

 

 

 

Full verzió:

5,49 €

 

 

 

 

Szerintünk : (5/5)
Szavazás: (4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://myphone.blog.hu/api/trackback/id/tr51743249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása