Fring: ingyen telefonálás és chatelés

MyPh ,20:27

 

Végre megérkezett a Fring iPhone-os verziója, amellyel lehetővé válik Skype, MSN, ICQ, Google Talk, Twitter, AIM és Yahoo fiókjainkon keresztüli kommunikáció az Apple mobiltelefonjain is.
 

A program a pc-s verzióhoz hasonlóan a Skype, MSN Messenger, ICQ, SIP, Google Talk, valamint a Twitter, Yahoo és AIM accountokat kezel, de az utóbbi háromnál csak a chat funkció működik.

 

 

 A More/Add-ons menüpontban tudunk új fiókokat hozzáadni. Csak ki kell választani a klienset és megadni az azonosítónkat valamint a jelszavunkat.

 

 

 

Ezután a Buddy list menüpontban már látjuk az online ismerőseinket. Természetesen jelzi, hogy barátaink elérhető, elfoglalt vagy "távoli" állapotban vannak.

 

 

 

 

Ha rákattintunk valamelyik ismerősünk nevére, akkor a megjelenő menüben tudjuk kiválasztani, hogy chat vagy telefonos kapcsolatot akarunk-e létesíteni vele.

 

 

 

A chat felülete:

 

 

 

Telefon:

 

 

 

A History menüpontban láthatjuk a korábbi hívásainkat.

 

 

 

A Dialer menüpontban indíthatunk új hívásokat.

 

 

 

A Goto menüpontban a korábbi beszélgetéseinket olvashatjuk el.

 

 

 

A More menüpontban adhatunk hozzá a Buddy list-hez új barátokat.

 

 

 

Valamint itt találjuk a beállításokat is.

 

 

 

A telefonálás hangminősége elfogadható, de egyelőre csak Wifi-vel működik megbízhatóan, 3G alatt sajnos nagyon instabil a kapcsolat. Remélhetőleg ezen javítanak majd a későbbiekben. 

 

 

Free/Ingyenes

 

 

 

 

Szerintünk : (4/5)
Szavazás: (4/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://myphone.blog.hu/api/trackback/id/tr67735194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása